درباره ما

گزارش برگزاری دوره اصول کار با تجهیزات آزمایشگاهی

در مورخ پنجشنبه ۲۸ تیر ماه ۱۳۹۷ دوره آموزشی«اصول کار با تجهیزات آزمایشگاهی » با تدریس جناب آقای مهندس علی رضا همتی، توسط انجمن مسئولین فنی و کنترل کیفیت...

انجمن صنفی مسئولین فنی و کنترل کیفیت استان کرمانشاه در سال 1387 با ادغام جامعه مسئولین فنی صنایع غذایی ، آشامیدنی و آرایشی ، بهداشتی و انجمن کنترل کیفیت صنایع استان کرمانشاه ، با کسب مجوز از اداره تعاون کار و رفاه اجتماعی فعالیت خود را آغاز نمود .

اهداف اصلی انجمن عبارتند از:

  • تلاش در جهت تقویت جایگاه مسئولین فنی و مدیران کنترل کیفیت و حمایت قانونی از آنان در چارچوب قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران 
  • حفظ و حمایت از حقوق صنفی اعضا
  • ارتقاء سطح علمی مسئولین فنی و مدیران کنترل کیفیت معرفی
  • پیشنهاد مسئولین فنی و کنترل کیفیت واجدالشرایط به واحد های تولیدی –خدماتی

مهمترین فعالیت های این انجمن در راستای اهداف مذکور به شرح ذیل می باشد:

  1. ایجاد شبکه های ارتباطی میان مدیران کنترل کیفیت و توزیع اطلاعات فنی در میان اعضاء و خبررسانی های مورد نیاز
  2. برگزاری نشست های تخصصی با مسئولین فنی تولیدات مختلف بصورت ادواری
  3. افزایش تعداد اعضای انجمن براساس شاخص های مدنظردر اساسنامه
  4. برگزاری دوره های آموزشی و ارائه گواهی نامه آموزشی جهت ارتقاء توان علمی مسئولین فنی صنایع غذایی،بهداشتی و آرایشی.
  5. دریافت نظرات و پیشنهادات اعضاء جهت ارتقاء وضعیت آموزشی،رفاهی و معیشتی مسئولین فنی.
  6.  ارائه قرارداد تیپ (مختص مسئولین فنی) فی مابین کارفرما و مسئول فنی در هنگام صدور یا تمدید پروانه مسئول فنی
  7. معرفی مسئول فنی به کارخانجات صنایع غذایی،آشامیدنی،آرایشی و بهداشتی در صورت تقاضا از سوی واحد.
  8. برگزاری اردوهای علمی(در قالب تور صنعتی)
  9. شرکت در جلسات کمیته صدور پروانه مسئول فنی در معاونت غذا و دارو(با معرفی نماینده)
  10. شرکت در جلسات کمیته تایید صلاحیت اداره کل استاندارد و تحقیقات صنعتی ( با معرفی نماینده)
  11. عضویت در کانون انجمن های صنفی کشور

اعضای هیئت مدیره انجمن هر سه سال یک بار از طریق برگزاری مجمع عمومی و انتخابات از سوی اعضا انتخاب می شوند. جهت مشاهده اسامی اعضای هیئت مدیره اینجا را کلیک کنید.

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

Go to top